Vorige Artikel 132 van 287

Kussen - Botanisch wit

Kussen - Botanisch wit

 
€ 34,95
-
+
 • productOmschrijving

  Deze vrolijke grafische kussens frissen je interieur op! Combineer een aantal verschillende prints of wissel de jungle kussens af met wat effen varianten voor een leuk effect.

  ALoveSupreme is de eigenzinnige verzameling van schrijfwaren en accessoires die een glimlach op je gezicht tovert. Het merk onderscheidt zich door het frisse ontwerp, de speelse details en de fantasie die gebruikt worden in de designs.

  Dit innovatieve merk uit 2014 is geproduceerd en ontworpen in Zuid-Afrika. ALoveSupreme creëert ontwerpen die zich beroepen op de verbeelding. Originele handgetekende illustraties met een hint van humor. De ontwerpen zijn fris, vetgedrukt en gestileerd met een aantrekkelijke grafische eenvoud.Alle producten van ALoveSupreme zijn trots in Zuid-Afrika ontworpen en geproduceerd.

  Inclusief binnenkussen.

 • Artikelnummer RMALSC003
 • Afmeting 50 x 50 cm
 • Merk aLoveSupreme
 

Laat je inspireren

Raw Materials is een woonwinkel met karakter. Wij struinen de wereld af op zoek naar unieke producten, verborgen schatten, maar bovenal items met een verhaal. Producten lang geleden gemaakt op echte authentieke wijze, of naar eigen design met gerecycelde materialen. Over ieder item is wel een verhaal te vertellen en dat doen we dan ook graag. Op onze website vind je veel producten, maar dit is nog lang niet alles. Tot binnenkort in onze winkel!

 

bezoek onze winkel
Raw Materials