Vorige Artikel 156 van 290

Black pottery - Ronde pan L

Black pottery - Ronde pan L

 
€ 68,50
-
+
  • productOmschrijving

    Handgemaakt aardewerk uit La Chamba (Colombia). Elke pan kom of schaal wordt nog op precies dezelfde manier gemaakt als 300 jaar geleden. Het prachtige aan dit organische aardewerk is zijn veelzijdigheid. Het kan zowel op het vuur, in de oven als de magnetron worden gebruikt.

    • Bij het eerste gebruik het voorwerp goed wassen en daarna voor driekwart vullen met water. Vervolgens 30 minuten laten koken in de oven (200 graden).

    • Wij raden u af om het Black Pottery in de wasmachine te stoppen. Het aardewerk kan het beste met de hand worden afgewassen.

  • Artikelnummer RMBPCH-18-4
  • Afmeting 31 x 10 x 19 cm (LxDxH)
 

Laat je inspireren

Raw Materials is een woonwinkel met karakter. Wij struinen de wereld af op zoek naar unieke producten, verborgen schatten, maar bovenal items met een verhaal. Producten lang geleden gemaakt op echte authentieke wijze, of naar eigen design met gerecycelde materialen. Over ieder item is wel een verhaal te vertellen en dat doen we dan ook graag. Op onze website vind je veel producten, maar dit is nog lang niet alles. Tot binnenkort in onze winkel!

 

bezoek onze winkel
Raw Materials