Vorige Artikel 37 van 48

The Dealer Bag Vintage Black - Small

The Dealer Bag Vintage Black - Small

 
€ 109,95
-
+
 • productOmschrijving

  Having a hard time with bulky jeans pockets? This bag will deal with it.

  Deze tas, gemaakt van buffel leer, heeft een hoofdcompartiment onder de flap. Onder de flap aan de voorkant en aan de achterkant van de tas zit een opbergvak. Aan de binnenkant van de tas zitten meerdere opbergvakken. De tas heeft een magnetische sluiting en een verstelbare strap zodat hij over de schouder gedragen kan worden.

  En volgens ons is dit het beste deel: Alle Leather Junky tassen worden met de hand gemaakt. Dit kan leiden tot verschillen in textuur, kleur, schaduw en natuurlijke markeringen en lijnen van het leer. En juist dat maakt elke tas uniek. Hoe maak ik mijn tas nog unieker en mooier horen wij je denken? Wear it, use it, love it and abuse it.

  Er kunnen kleine verschillen zijn in kleur en markeringen van de tas in vergelijking met de tas op de afbeeldingen.

  De tas wordt in een Leather Junky dustbag geleverd. Deze zorgt ervoor dat de tas netjes en schoon blijft wanneer de tas wordt opgeborgen. De dustbag kan natuurlijk ook gebruikt worden in het dagelijkse leven als handige draagtas.

  Deze tas is ook verkrijgbaar in de kleur hunter brown.

 • Artikelnummer RMLJDBS-vintageblack
 • Afmeting 20 x 26 x 7 cm
 • Merk Leather Junky
 

Laat je inspireren

Raw Materials is een woonwinkel met karakter. Wij struinen de wereld af op zoek naar unieke producten, verborgen schatten, maar bovenal items met een verhaal. Producten lang geleden gemaakt op echte authentieke wijze, of naar eigen design met gerecycelde materialen. Over ieder item is wel een verhaal te vertellen en dat doen we dan ook graag. Ontdek onze complete collectie nu online!

 

Raw Materials