Vorige Artikel 14 van 32

Shopper

Shopper

 

€ 34,95

Nu voor: € 24,45

-
+
  • productOmschrijving

    De Upcycled Denim Shopper is ontworpen voor dagelijks gebruik. De tas kan overal voor worden gebruikt, zodat je look casual en fris blijft. De Upcycled Denim Tote Bag is ontworpen met een set korte / middellange handvatten voor comfortabel dragen, zowel in de hand als over je schouder. De tas kan worden gesloten met een drukknop. De tas is gemaakt van drie soorten Upcycled Denim met een driekleurige look. Een buiten vak aan de voorkant voor eenvoudige toegang tot essentials. Aan de binnenkant van de tas zit een verborgen vak om spullen zoals een portemonnee / tas, telefoon en sleutels veilig te bewaren.

    Dit product is gemaakt van restmateriaal van jeansproductie. Het afval van Denim wordt verzameld en geweven in ruwe upcycled-stof. Tijdens het productieproces worden minimaal water, minimale energie en geen chemicaliën gebruikt.

    *Lees zorgvuldig het was label. Producten kunnen krimpen.

  • Artikelnummer RMACDE00010B
  • Afmeting 40x40x10 cm
  • Merk Upcycled Denim
 

Laat je inspireren

Raw Materials is een woonwinkel met karakter. Wij struinen de wereld af op zoek naar unieke producten, verborgen schatten, maar bovenal items met een verhaal. Producten lang geleden gemaakt op echte authentieke wijze, of naar eigen design met gerecycelde materialen. Over ieder item is wel een verhaal te vertellen en dat doen we dan ook graag. Ontdek onze complete collectie nu online!

 

Raw Materials