Vorige Artikel 24 van 172

Factory fotolijst - 30x35 cm

Factory fotolijst - 30x35 cm

 
€ 26,95
-
+
 • productOmschrijving

  Dit fotolijstje is gemaakt van gerecycled hout. Leuk om een collage aan je muur mee te maken met mooie herinneringen of foto’s van een bijzondere reis.Wij verkopen deze lijst in twee verschillende maten. Leuk om met elkaar te combineren! Geschikt voor fotoformaat: 25x30 cm.

  Ook verkrijgbaar in de maten: 20x25 cm en 23x28 cm

  Factory – Wat is dat?
  Het Factory hout is voornamelijk afkomstig van oude plafonds, balken en vloeren uit oude fabrieken en pakhuizen in India. De verweerde textuur van het hout verraadt de afkomst en vormt daarmee de robuuste basis van de Factory collectie.

  FSC Recycled keurmerk – Duurzaamheid garantie
  Dit product is gemaakt van 100% recycled hout in onze eigen fabriek in India. Voor alle collecties die hier gemaakt worden is de FSC-Recycled certificering verkregen. Een product met het FSC-logo geeft een consument de garantie dat er geen illegale of niet-duurzame houtkap heeft plaatsgevonden voor de productie van dit artikel.

 • Artikelnummer RMACSW00030C
 • Afmeting 30x35 cm (LxH)
 • Merk One World Interiors
 

Laat je inspireren

Raw Materials is een woonwinkel met karakter. Wij struinen de wereld af op zoek naar unieke producten, verborgen schatten, maar bovenal items met een verhaal. Producten lang geleden gemaakt op echte authentieke wijze, of naar eigen design met gerecycelde materialen. Over ieder item is wel een verhaal te vertellen en dat doen we dan ook graag. Ontdek onze complete collectie nu online!

 

Raw Materials