Vorige Artikel 37 van 172

Factory tijdschriftenrek

Factory tijdschriftenrek

 
€ 34,95
-
+
 • productOmschrijving

  Dit leuke tijdschriftenrek is gemaakt van gerecycled hout. Perfect om uw tijdschriften op te bergen. De houder heeft twee haken aan de achterkant. Leuk om het aan de muur te hangen.

  FACTORY COLLECTIE
  In India worden veel oude fabrieken en pakhuizen gesloopt om plaats te maken voor moderne appartementen. Van de schroothopen kopen en recyclen we dit hout om het meubilair in deze collectie te maken. Het hout komt van balken, plafonds en vloerdelen. De textuur en patina van het hout geven hun geschiedenis weg en komen samen met ons stevige ontwerp in deze collectie.

  Deze collectie heeft het FSC Recycled-certificaat en is gemaakt in onze fabriek in India. Producten met een FSC-logo geven consumenten de garantie dat er geen illegale of onhoudbare houtkap heeft plaatsgevonden bij het maken van dat product.

 • Artikelnummer RMACSW00055
 • Afmeting 75x5.3x30 cm (LxDxH)
 • Merk One World Interiors
 

Laat je inspireren

Raw Materials is een woonwinkel met karakter. Wij struinen de wereld af op zoek naar unieke producten, verborgen schatten, maar bovenal items met een verhaal. Producten lang geleden gemaakt op echte authentieke wijze, of naar eigen design met gerecycelde materialen. Over ieder item is wel een verhaal te vertellen en dat doen we dan ook graag. Ontdek onze complete collectie nu online!

 

Raw Materials