Vorige Artikel 32 van 185

Fotoalbum van leer - landscape - rood

Fotoalbum van leer - landscape - rood

 
€ 27,95
-
+
 • productOmschrijving

  Dit fotoboek is gemaakt van geverfd geitenleer en kan dichtgebonden worden. Perfect om je meest dierbare foto's in te plakken en net even anders vanwege het landscape model. Het natuurlijke materiaal maakt elk album uniek en geeft het een authentieke look.

  De pagina’s zijn gemaakt van gerecycled wit papier gescheiden door pergamijn vellen ter bescherming van de foto’s. Omdat het om een handgemaakt product gaat, kan het aantal pagina's variëren van ongeveer 38 tot 42. Het handgeschepte papier is wellicht iets grover dan u gewend bent. Op sommige pagina's kunt u zelfs de kleine details van de verwerkte materialen, zoals bloemetjes en stukjes plant, nog zien zitten!

  Dit fotoboek is ongeveer 27 cm breed en 18 cm lang.

  Op zoek naar een notitieboek of liever een ander model? Dat kan! Uit dezelfde serie verkopen wij notitieboeken en grote fotoalbums.

 • Artikelnummer RMBO00206C
 • Afmeting 27 x 18 cm
 • Merk One World Interiors
 

Laat je inspireren

Raw Materials is een woonwinkel met karakter. Wij struinen de wereld af op zoek naar unieke producten, verborgen schatten, maar bovenal items met een verhaal. Producten lang geleden gemaakt op echte authentieke wijze, of naar eigen design met gerecycelde materialen. Over ieder item is wel een verhaal te vertellen en dat doen we dan ook graag. Ontdek onze complete collectie nu online!

 

Raw Materials