Vorige Artikel 151 van 172

Factory krijtbord - Small

Factory krijtbord - Small

 
€ 27,95
-
+
  • productOmschrijving

    Dit krijtbord is gemaakt van gerecycled hout. Leuk voor je keuken, kinderkamer, woonkamer of toilet! Je schrijft erop met krijtjes en krijtstift. Het bord kan op twee manieren opgehangen worden.

    In India worden veel oude fabrieken en pakhuizen afgebroken om plaats te maken voor moderne appartementen. Het overbodige hout kopen wij in bij sloopbedrijven om te gebruiken in onze collectie. Het hout is voornamelijk afkomstig van oude plafonds, balken en vloeren. De verweerde textuur van het hout verraadt de afkomst en vormt daarmee de robuuste basis van deze collectie.

    FSC Recycled keurmerk Dit product is gemaakt van 100% recycled hout in onze eigen fabriek in India. Voor alle collecties die hier gemaakt worden is de FSC-Recycled certificering verkregen. Een product met het FSC-logo geeft een consument de garantie dat er geen illegale of niet-duurzame houtkap heeft plaatsgevonden voor de productie van dit artikel.

  • Artikelnummer RMACSW00004
  • Afmeting 30x40x2 cm (LxDxH)
  • Merk One World interiors
 

Laat je inspireren

Raw Materials is een woonwinkel met karakter. Wij struinen de wereld af op zoek naar unieke producten, verborgen schatten, maar bovenal items met een verhaal. Producten lang geleden gemaakt op echte authentieke wijze, of naar eigen design met gerecycelde materialen. Over ieder item is wel een verhaal te vertellen en dat doen we dan ook graag. Ontdek onze complete collectie nu online!

 

Raw Materials