Vorige Artikel 139 van 172

Gerecycled hout - Wijnrek bruin

Gerecycled hout - Wijnrek bruin

 
€ 49,95
-
+
 • productOmschrijving

  Wil je op een leuke manier je flessen wijn en glazen etaleren? Dit wijnrek gemaakt van recycled hout uit India is een leuke oplossing!

  Onze Scrapwood collectie wordt gemaakt van gerecycled hout afkomstig van gesloopte huizen uit Zuidwest India. Doordat de Indiase economie flink in de lift zit worden veel oude huizen afgebroken om plaats te maken voor nieuwbouw. Wij geven het materiaal een tweede leven door het te gebruiken in deze collectie. Het oorspronkelijke ijzerwaar proberen we zoveel mogelijk te hergebruiken en daarnaast streven we er naar om het gerecyclede, oude hout, in haar originele staat te verwerken. Dit betekent dat het hout zijn originele kleur behoudt. Elk stuk is hierdoor uniek te noemen.

  FSC Recycled keurmerk
  Dit product is gemaakt van 100% recycled hout in onze eigen fabriek in India. Voor alle collecties die hier gemaakt worden is de FSC-Recycled certificering verkregen. Een product met het FSC-logo geeft een consument de garantie dat er geen illegale of niet-duurzame houtkap heeft plaatsgevonden voor de productie van dit artikel.

 • Artikelnummer RMACSW00051
 • Afmeting 60 x 12 x 28 cm (LxDxH)
 • Merk One World interiors
 

Laat je inspireren

Raw Materials is een woonwinkel met karakter. Wij struinen de wereld af op zoek naar unieke producten, verborgen schatten, maar bovenal items met een verhaal. Producten lang geleden gemaakt op echte authentieke wijze, of naar eigen design met gerecycelde materialen. Over ieder item is wel een verhaal te vertellen en dat doen we dan ook graag. Ontdek onze complete collectie nu online!

 

Raw Materials