Vorige Artikel 2 van 20

Upcycled Denim - kussenhoes - créme - rechthoek

Upcycled Denim - kussenhoes - créme - rechthoek

 
€ 32,95
Upcycled Denim - kussenhoes - créme - rechthoek kan gekocht worden in veelvoud van 2.
-
+
 • productOmschrijving

  Deze kussenhoes van Upcycled Denim zal zeker niet misstaan in de woonkamer. Voeg een beetje duurzaam denim toe aan je interieur door dit kussen. Erg mooi in combinatie met de andere kleuren en afmetingen van de Upcycled Denim collectie.

  Upcycled Denim – Wat is dat?
  Tijdens het uitsnijden van het patroon voor een spijkerbroek blijft er veel snijafval over. Dit zijn allemaal kleine stukjes denim die normaal gesproken rechtstreeks de prullenbak in gaan. Wij gebruiken dit denimafval om garen van te spinnen en stoffen van te weven voor onze Upcycled Denim producten. Het proces van het verwerken van afval tot een hoogwaardiger product wordt ook wel upcycling genoemd. Tijdens het productie proces van de Upcycled Denim producten wordt er minimaal water, minimaal energie en geen chemicaliën gebruikt. Dit maakt Upcycled Denim een uiterst duurzaam merk.

  *Lees het was label zorgvuldig. Producten kunnen krimpen.

 • Artikelnummer ACDE00040C
 • Afmeting 40x60 cm
 

Laat je inspireren

Raw Materials is een woonwinkel met karakter. Wij struinen de wereld af op zoek naar unieke producten, verborgen schatten, maar bovenal items met een verhaal. Producten lang geleden gemaakt op echte authentieke wijze, of naar eigen design met gerecycelde materialen. Over ieder item is wel een verhaal te vertellen en dat doen we dan ook graag. Ontdek onze complete collectie nu online!

 

Raw Materials