Vorige Artikel 70 van 105

Factory - Dressoir (14 lades)

Factory - Dressoir (14 lades)

 
€ 699,95
-
+
 • productOmschrijving

  Dressoir van gerecycled hout met 14 lades. Dit handige kastje is erg geschikt om neer te zitten in de woonkamer. Berg je losse spullen op in een van de vele lades en plaats een lamp bovenop de kast.

  Onze Factory collectie
  In India worden veel oude fabrieken en pakhuizen afgebroken om plaats te maken voor moderne appartementen. Het overbodige hout kopen wij in bij sloopbedrijven om te gebruiken in onze collectie. Het hout is voornamelijk afkomstig van oude plafonds, balken en vloeren. De verweerde textuur van het hout verraadt de afkomst en vormt daarmee de robuuste basis van deze collectie.

  FSC Recycled keurmerk
  Dit product is gemaakt van 100% recycled hout in onze eigen fabriek in India. Voor alle collecties die hier gemaakt worden is de FSC-Recycled certificering verkregen. Een product met het FSC-logo geeft een consument de garantie dat er geen illegale of niet-duurzame houtkap heeft plaatsgevonden voor de productie van dit artikel.

  De bezorging van dit kastje in Nederland is €55 (begane grond).

 • Artikelnummer RMCLOW00212
 • Afmeting 62 x 38 x 108 cm (LxDxH)
 • Merk One World Interiors
 

Laat je inspireren

Raw Materials is een woonwinkel met karakter. Wij struinen de wereld af op zoek naar unieke producten, verborgen schatten, maar bovenal items met een verhaal. Producten lang geleden gemaakt op echte authentieke wijze, of naar eigen design met gerecycelde materialen. Over ieder item is wel een verhaal te vertellen en dat doen we dan ook graag. Op onze website vind je veel producten, maar dit is nog lang niet alles. Tot binnenkort in onze winkel!

 

bezoek onze winkel
Raw Materials