Ijzeren inklapbare bistrostoel - Groen

Ijzeren inklapbare bistrostoel - Groen

 
€ 59,95
-
+
  • productOmschrijving

    Oude ijzeren klapstoelen uit India. De stoelen werden oorspronkelijk gebruikt voor grote evenementen en bijeenkomsten zoals bruiloften, dorpsfestivals en zelfs voor openlucht bioscopen. Soms kwamen er zelfs 3000-4000 mensen opdagen op zulke evenementen. De stoelen werden dan ingeklapt gebracht met een vrachtwagen, klaar om uitgeklapt en gebruikt te worden.

    Vanwege hun stevigheid konden de stoeltjes een hele tijd gebruikt worden, daardoor zijn er nu wel wat gebruikerssporen zichtbaar. De klapstoeltjes zijn meerdere keren geschilderd, doordat er wat stukken van de lagen verf loslaten kun je de verschillende kleuren zien. We hebben alle stoeltjes zo origineel mogelijk gehouden en waar nodig gerepareerd. We maken de stoelen schoon, we schuren ze en als laatste stap werken we de stoelen af met lak.

    De klapstoelen zijn in diverse kleuren beschikbaar.

  • Artikelnummer RMSTIR00025D
  • Afmeting approx 41x34x81 cm. (LxDxH) Sitting height: 46 cm
 

Laat je inspireren

Raw Materials is een woonwinkel met karakter. Wij struinen de wereld af op zoek naar unieke producten, verborgen schatten, maar bovenal items met een verhaal. Producten lang geleden gemaakt op echte authentieke wijze, of naar eigen design met gerecycelde materialen. Over ieder item is wel een verhaal te vertellen en dat doen we dan ook graag. Op onze website vind je veel producten, maar dit is nog lang niet alles. Tot binnenkort in onze winkel!

 

bezoek onze winkel
Raw Materials