Vorige Artikel 24 van 28

Blauw en bordeaux 2-deurs kast

Blauw en bordeaux 2-deurs kast

 
€ 730,00
-
+
  • productOmschrijving

    Deze blauwe kast met bordeauxrode accenten heeft glazen deuren en drie planken aan de binnenkant die netjes achter het frame zijn geplaatst.

    Onze kasten
    Alle kasten in deze categorie zijn uniek. We verkopen deze kasten alleen op onze webshop en verder nergens anders. Wil je zeker weten dat je een uniek stuk in je interieur hebt? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Wij reizen heel India door op zoek naar de mooiste en unieke kasten. Zonder het verhaal van het verleden te verliezen repareren wij de kasten waar nodig, maar houden ze zo origineel mogelijk. Onze missie is om de kasten een nieuw thuis te geven, waar ze nog voor vele jaren gewaardeerd zullen worden.

  • Artikelnummer C0781
  • Afmeting 110x28x124 cm (LxDxH)
 

Laat je inspireren

Raw Materials is een woonwinkel met karakter. Wij struinen de wereld af op zoek naar unieke producten, verborgen schatten, maar bovenal items met een verhaal. Producten lang geleden gemaakt op echte authentieke wijze, of naar eigen design met gerecycelde materialen. Over ieder item is wel een verhaal te vertellen en dat doen we dan ook graag. Ontdek onze complete collectie nu online!

 

Raw Materials