Vorige Artikel 28 van 28

Letter drawer kast

Letter drawer kast

 
€ 1.249,00
-
+
 • productOmschrijving

  Als je op zoek bent naar een unieke kast, dan is dit degene die je echt wil hebben! Deze one of a kind ladekast heeft 16 lange smalle lades. Al de lades zijn voorzien van een metalen strip en 2 hendels. Deze kast komt oorspronkelijk uit een oude printshop in Bombay, India.

  Onze kasten
  Alle kasten in deze categorie zijn uniek. We verkopen deze kasten alleen op onze webshop en verder nergens anders. Wil je zeker weten dat je een uniek stuk in je interieur hebt? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Wij reizen heel India door op zoek naar de mooiste en unieke kasten. Zonder het verhaal van het verleden te verliezen repareren wij de kasten waar nodig, maar houden ze zo origineel mogelijk. Onze missie is om de kasten een nieuw thuis te geven, waar ze nog voor vele jaren gewaardeerd zullen worden.

  Kijk ook eens bij onze andere kasten.

  De bezorging van deze kast is gratis (begane grond) in NL.

 • Artikelnummer C9849
 • Afmeting 97x50x98 cm (LxDxH)
 

Laat je inspireren

Raw Materials is een woonwinkel met karakter. Wij struinen de wereld af op zoek naar unieke producten, verborgen schatten, maar bovenal items met een verhaal. Producten lang geleden gemaakt op echte authentieke wijze, of naar eigen design met gerecycelde materialen. Over ieder item is wel een verhaal te vertellen en dat doen we dan ook graag. Ontdek onze complete collectie nu online!

 

Raw Materials