Vorige Artikel van 8

Factory barkruk - 76cm

Factory barkruk - 76cm

Expected: End May  
€ 99,95
-
+
 • productOmschrijving

  Deze factory kruk van One World Interiors is gemaakt van gerecycled hout. Het krukje is gemaakt van hout en het onderstel is van staal, gemaakt van bouwstaaf.

  Factory – Wat is dat?
  Het Factory hout is voornamelijk afkomstig van oude plafonds, balken en vloeren uit oude fabrieken en pakhuizen in India. De verweerde textuur van het hout verraadt de afkomst en vormt daarmee de robuuste basis van de Factory collectie.

  FSC Recycled keurmerk – Duurzaamheid garantie
  Dit product is gemaakt van 100% gerecycled hout in onze eigen fabriek in India. Voor alle collecties die hier gemaakt worden is de FSC-Recycled certificering verkregen. Een product met het FSC-logo geeft een consument de garantie dat er geen illegale of niet-duurzame houtkap heeft plaatsgevonden voor de productie van dit artikel.

 • Artikelnummer STOW00601
 • Afmeting Diameter seating: 29 cm Base: 40x40 cm Height: 76 cm
 

Laat je inspireren

Raw Materials is een woonwinkel met karakter. Wij struinen de wereld af op zoek naar unieke producten, verborgen schatten, maar bovenal items met een verhaal. Producten lang geleden gemaakt op echte authentieke wijze, of naar eigen design met gerecycelde materialen. Over ieder item is wel een verhaal te vertellen en dat doen we dan ook graag. Ontdek onze complete collectie nu online!

 

Raw Materials