Vorige Artikel 11 van 23

Factory wave salontafel 100 cm

Factory wave salontafel 100 cm

 
€ 430,00
-
+
 • productOmschrijving

  Salontafel van onze Factory collectie. Deze tafel past perfect in elk interieur en geeft je woonkamer een stoere, industriële uitstraling.

  FACTORY COLLECTIE
  In India worden veel oude fabrieken en pakhuizen gesloopt om plaats te maken voor moderne appartementen. Van de schroothopen kopen en recyclen we dit hout om het meubilair in deze collectie te maken. Het hout komt van balken, plafonds en vloerdelen. De textuur en patina van het hout geven hun geschiedenis weg en komen samen met ons stevige ontwerp in deze collectie.

  Deze collectie heeft het FSC Recycled-certificaat en is gemaakt in onze fabriek in India. Producten met een FSC-logo geven consumenten de garantie dat er geen illegale of onhoudbare houtkap heeft plaatsgevonden bij het maken van dat product.

 • Artikelnummer TAIR00100
 • Afmeting Diameter: 100 cm x Height: 49 cm
 

Laat je inspireren

Raw Materials is een woonwinkel met karakter. Wij struinen de wereld af op zoek naar unieke producten, verborgen schatten, maar bovenal items met een verhaal. Producten lang geleden gemaakt op echte authentieke wijze, of naar eigen design met gerecycelde materialen. Over ieder item is wel een verhaal te vertellen en dat doen we dan ook graag. Ontdek onze complete collectie nu online!

 

Raw Materials