Vorige Artikel 4 van 30

Tafelloper - Licht Blauw

Tafelloper - Licht Blauw

 

€ 27,95

Nu voor: € 19,55

-
+
 • productOmschrijving

  De Upcycled Denim Tafelloper is een duurzaam stijlvolle manier om een ​​keuken of eettafel aan te kleden. De loper bedekt alleen het middengedeelte en geeft de setting wat kleur en kan worden gebruikt op zowel kale tafels als met een contrasterend tafelkleed. De Upcycled Denim Tafelloper is perfect geschikt voor ronde en rechthoekige tafels. Voeg de placemats en servetten toe om de duurzame set compleet te maken.

  Dit product is gemaakt van restmateriaal van jeansproductie. Het afval van Denim wordt verzameld en geweven in ruwe upcycled-stof. Tijdens het productieproces worden minimaal water, minimale energie en geen chemicaliën gebruikt.

  *Lees zorgvuldig het was label. Producten kunnen krimpen.

  Dit product is beschikbaar in: Donker en Licht blauw.
  Dit product is een set van 2.

 • Artikelnummer RMACDE00120D
 • Afmeting 150x45 cm
 

Laat je inspireren

Raw Materials is een woonwinkel met karakter. Wij struinen de wereld af op zoek naar unieke producten, verborgen schatten, maar bovenal items met een verhaal. Producten lang geleden gemaakt op echte authentieke wijze, of naar eigen design met gerecycelde materialen. Over ieder item is wel een verhaal te vertellen en dat doen we dan ook graag. Ontdek onze complete collectie nu online!

 

Raw Materials