Vorige Artikel 11 van 105

Wit kastje met groene details

Wit kastje met groene details

 
€ 385,00
-
+
 • productOmschrijving

  Klein wit kastje met groene details. De kast heeft 1 deurtje en 3 zijdes voorzien van glas. Achter de deur kun je 1 plank vinden, waar je je favoriete items kunt uitstallen. Het kastje is erg geschikt om in de keuken neer te zetten om bijvoorbeeld wat servies uit te stallen.

  Onze kasten
  Wij reizen heel India door op zoek naar de mooiste en unieke kasten. Zonder het verhaal van het verleden te verliezen repareren wij de kasten waar nodig, maar houden ze zo origineel mogelijk. Onze missie is om de kasten een nieuw thuis te geven, waar ze nog voor vele jaren gewaardeerd zullen worden.

  De bezorging van dit kastje in Nederland is €55 (begane grond).

 • Artikelnummer RMWCWG001
 • Afmeting 96 x 63 x 34 cm
 • Merk Raw Materials
 

Laat je inspireren

Raw Materials is een woonwinkel met karakter. Wij struinen de wereld af op zoek naar unieke producten, verborgen schatten, maar bovenal items met een verhaal. Producten lang geleden gemaakt op echte authentieke wijze, of naar eigen design met gerecycelde materialen. Over ieder item is wel een verhaal te vertellen en dat doen we dan ook graag. Op onze website vind je veel producten, maar dit is nog lang niet alles. Tot binnenkort in onze winkel!

 

bezoek onze winkel
Raw Materials